Compania noastra ofera o gama larga de servicii, executind foraje de apa, geotermie, epuisment , prelevare de sol, consolidari de teren, ancorare sau piloti forati.

Totodata facem denisipari, iar in cazul forajelor ce au probleme putem oferi imbunatatiri.

Foraje apa

Foraje Suceava pret

Forajele pentru apa este unul din principalele noastre domenii de activitate, in care am reusit sa obtinem performante mari.
Noi realizam:

  • Puturi de mica adancime
  • Puturi de adancimi mari

Desigur puturile de mica adancime se obtin mai usor si mai rapid, insa aceasta nu intotdeauna este solutia ideala.

La adancimi mici apa potabila poate fi contaminata cu impuritati. De aceea adancimea perfecta este intre 50 si 150 de metri, in functie de adancimea acviferelor din zona.

Pentru a realiza un foraj pentru apa potabila de calitate trebuie sa luam in considerare si alti factori.

In primul rand influenteaza duritatea solului.  Acesta poate fi mai moale sau mai tare.

In al doilea rand trebuie sa luam in considerare si debitul necesar sau cel maxim posibil din zona.

De asemenea trebuie sa tinem cont si de materialele care se folosesc, durata si costul operatiilor de punere in productie, masuraturile hidrogeologice si altele.

Foraje Suceava pret:

Te intrebi cat costa realizarea unui foraj pentru apa potabila?

Totul depinde de factorii mentionati mai sus. Contacteaza-ne si in functie de acesti factori iti putem face un pret avantajos.

Foraje geotermie

In relatia directa cu pamantul, circuitul geotermal are functia de schimbator de caldura. Pentru aceasta, se foloseste o teava de polietilena de inalta densitate cu o garantie minima de 50 ani, si o durata de viata estimata la 100 de ani, ingropata in pamant si prin care circula fluidul. Circuitul odata instalat nu necesita intretinere si are doar rolul de a realiza schimbul de caldura cu pamantul. Acesta neavand nici o alta influenta asupra mediului inconjurator.

Compania noastra, impreuna cu partenerii sai, ofera solutii complete pentru realizarea acestor sisteme avansate de incalzire/racire a cladirilor, avand capacitatea executarii gaurilor pentru introducerea tevilor de circuit, la diferite adancimi, in functie de particularitatile proiectului.

Noi detinem echipamente performante cu ajutorul carora executam rapid si eficient gaurile, la adincimile si diametrele necesare.

Foraje Suceava pret

Exista doua sisteme:

  • De entalpie inalta ( cu pompa de caldura)
  • De entalpie joasa (fara pompa de caldura)
Avantaje:

Consum redus

Chiar daca pare imposibil , fabricantii de pompe de caldura apreciaza o economie energetica fata de sistemul calsic electric de 75%, adica pentru 1 kW-h consumat se obtin 4 kW-h. Comparata cu sitemele pe gaz natural se anunta o reducere de costuri cuprinsa intre 35-60%

Nu contamineaza

Acest sistem a fost catalogat de catre Uniunea Europeana ca fiind energie renovabila si beneficiaza de programe de subventii.

Durabilitate

Pompa de caldura nu are contact cu mediul exterior si se asigura o viata utila de 25-50 ani.